2019-2020 eğitim öğretim yılı, 9 Eylül Pazartesi günü yapılan açılış töreni ile başladı. Sağlık ve Eğitim Vakfı mütevelli heyeti başkanı ve mütevellilerin, yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin, öğrencilerin, öğretmenlerin, velilerin ve mezunların katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde İlkokul Müdürü Çiğdem Özyürekoğlu, Ortaokul Müdürü Ayfer Aydın, Sağlık ve Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Yaltır, duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Konuşmaların ardından yeni eğitim öğretim yılında Tarsus SEV Okullarında göreve başlayan öğretmenler tanıtıldı. İlkokul ve ortaokuldan mezun olan öğrenciler arkadaşlarıyla duygularını paylaştı. Bir önceki eğitim öğretim yılında Tarsus SEV Okullarında gerçekleştirilen etkinliklerden oluşan barkovizyon gösterisi ile açılış töreni sona erdi.
Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar dileriz.