Özel Tarsus SEV İlkokulu “4. Sınıflar İlkokula Veda Töreni ve Bitirme Resepsiyonu” velilerin de katılımıyla Talas Kampüs Oditoryumda düzenlenen güzel bir törenle gerçekleşti.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ’nın ardından Okul Müdürü Çiğdem Özyürekoğlu yaptığı konuşmasını “Ulu Önder Atatürk’ün gösterdiği akla ve bilime dayalı çağdaş, uygarlık, aydınlık yarınlar için SEV Kimliğinizi onur duyarak taşımanız ümidiyle.. Hepinize mutlu ve başarılı bir gelecek diliyorum.” Sözleriyle tamamladı.  Öğrenciler  “Ukulele Show” gösterisi ve İngilizce, Türkçe şarkılarla devam eden koronun ardından sertifikalarını alarak yeni bir döneme başlamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadılar. Okul bahçesinde hazırlanan eğlence alanında ilkokulu bitirme pastası kesen öğrenciler coşkularını arkadaşlarıyla dans ederek ve eğlenerek paylaştılar. Öğrenciler programın sonunu öğretmenleri ve velileri ile birlikte “10. Yıl Marşı” eşliğinde, açtıkları dev Türk Bayrağı ile taçlandırdılar.