Özel Tarsus SEV İlköğretim Kurumları  Okul-Aile Birliği tarafından organize edilen geleneksel bahar şenliğimizi 28 Nisan Pazar günü okul kampüsümüzde velilerimizin ve öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdikPek çok keyifli etkinliğin yer aldığı ve "Western' konseptinde hazırlanan şenlik çok renkli görüntülere sahne oldu. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz güzel bahar havasının tadını şenlikte doyasıya çıkardılar. Bu keyifli  organizasyon için İlkokul ve ortaokul okul aile birliği başkanlarımıza ve tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz.