Tarsus SEV’de “Ülke Tanıtım Günü” etkinliğinin ikincisi 25 Nisan Perşembe günü okul kampüsünde gerçekleştirildi.  İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasındaki İngilizce dikey çalışma projelerinin bir parçası olan  bu etkinlik için 4 ve 5. sınıf öğrencilerimiz lise öğrencilerimiz ile  birlikte çalıştılar. Kendilerine çeşitli ülkeler atanan öğrenciler bu ülkelerin yiyecekleri, festivalleri, müzikleri, sporcuları ve tarihi yerleri üzerine araştırma yaptılar. Lise öğrencilerimiz ise  geri bildirim vererek ve rehberlik ederek öğrencilerimize destek oldular.  Öğrencilerimiz daha sonra bir fuar düzenleyerek bu çalışmaları arkadaşlarına sundu.  Fuarı ziyaret eden öğrenciler, sunum yapan öğrencileri ilgiyle dinlerken merak ettiklerini sorma fırsatı da buldular.Tüm öğrencilerimiz, bu etkinlikle oldukça eğlenceli ve verimli zaman geçirdiler.