“Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.”  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün  çocuklara armağan ettiği bu güzel ve anlamlı gün, Tarsus SEV  İlkokulu öğrencileri tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da muhteşem etkinliklerle kutladı. “Ülkeler ve Kültürler” projesi  ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na  hazırlanan öğrenciler farklı birçok ülke kültürüne özgü sanat etkinlikleri yaparak ve o kültüre özgü dansları ile muhteşem performans sergilediler. Anlam dolu şiirlerler ve koronun birbirinden güzel şarkılarıya Ata’mıza olan sevgi, saygı ve özlemlerini dile getirdiler. Bağımsızlığımızın simgesi bayrağımızın reklerindeki balonları coşku ve heyecan içinde havaya uçurdular. Tarsus SEV’de 23 Nisan neşesi pek çok renkli ve eğlenceli etkinliklerle hafta boyunca çocuklarla buluşmaya devam edecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda törenimize katılarak birlikteliği ile bizleri onurlandıran tüm velilerimize ve SEV ailesi dostlarına teşekkür ederiz. Tüm dünya çocuklarının  bayramı kutlu olsun.