15 Ocak 2019 Salı günü tarihinde ortaokul öğrencilerimizin genel kültür yarışması için eleme gerçekleştirildi. Katılmak isteyen 101 öğrenciye genel kültür soruları yazılı olarak soruldu ve sonuçlarda en fazla alan öğrencilerimizden her sınıf seviyesinde 3’er öğrenci seçildi.

18 Ocak 2019 Cuma günü iki ders boyunca süren genel kültür yarışması gerçekleştirildi. Öğrenci birliği başkanı Aysel Beste Girmen ile başkan yardımcıları Cemil Kaan Can ve İpek Özer’in program sunuculuğunu üstlendiği genel kültür yarışmasında her seviyeden üçer öğrencimizin katılımı ile gerçekleşti. Yarışmayı “Grup Bir Numara” isimli öğrenciler kazandı. Müdürümüz Emine Ayfer Aydın’ın katılan tüm öğrencilere plaketlerini vermesi ve yarışma birincisi gruba ödüllerini takdim etmesinden sonra yarışmamız son buldu.