2019-2020 eğitim öğretim yılında okulumuzda eğitim görmek isteyen Anasınıfı ve 1. Sınıf aday veli ve öğrencilerimiz için 8 Kasım Perşembe günü “Okul Tanıtım Günü” düzenlendi.Program, oditoryumda velilere yönelik tanıtım videosu ve idareci konuşmaları, okul kampüsünde ise öğrencilerin katıldığı tanışma etkinliği ile başladı. Aday öğrencilerimiz Maker, Orff, İngilizce Şarkılar, Eğlenceli Bilim, Sanat ve Sosis Balon atölyelerinde keyifli zaman geçirdiler, eğlendiler ve Tarsus SEV’de bir günün nasıl geçtiğini öğrendiler. Ayrıca yapılan sunumlar ile velilerimiz okulumuz ve işleyişimiz ile ilgili detaylı bilgiye ve okulumuzu daha yakından tanıma şansına sahip oldular.