Tarsus SEV İlkokulu öğrencilerinin kitaplarını büyük bir keyifle okuduğu yazar Tülin Kozikoğlu okulumuzu ziyaret etti ve öğrencilerimizle buluştu. 1. Sınıflarımız başarılı çocuk kitapları yazarı Tülin Kozikoğlu’nun Leyla Fonten Öyküler Serisinden “Öfkeli Örümcek Rıza”yı okudular ve yazarıyla buluşmanın heyecanını yaşadılar. Bu ziyaretin bir başka konuğu daha vardı. Kitabı muhteşem illüstrasyonlarıyla süsleyen Sedat Girgin de öğrencilerimizle tanıştı. Tülin Kozikoğlu  1. sınıf öğrencilerimizle "Öfkeli Örümcek Rıza" kitabının etkinliğini yaptı ve ardından keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.