Okulumuzun misyonu içerisinde çok önemli bir yere sahip olan toplum hizmeti bilincini öğrencilerimize küçük yaşlardan itibaren aşılayarak yaşadıkları çevreye duyarlı olmaları her zaman hedefimizdir. Bu anlamda Tarsus SEV İlkokulu öğrencileri kendileri kadar şanslı olmayan  arkadaşlarına öğretmenlerimizin rehberliğinde farklı projeler aracılığıyla  ulaşmaya ve onlara destek olmaya çalışmaktadırlar. Bu süreçte Okul-Aile Birliğimizin desteği de bizim için ayrıca  değerlidir. Okul Aile Birliğimiz dönem içerisinde yaptıkları çeşitli etkinliklerde gerçekleştirdikleri satışlardan elde ettikleri geliri anlamlı bir projede kullanmanın mutluluğunu yaşadılar. Acemi Gönüllüler Derneği tarafından bizlere ulaşan destek çağrısına istinaden taşımalı sistemde eğitim veren Adana Büyükdikili İlkokulu’nda öğrenim gören 65 öğrenciye kışı sıcacık geçirmeleri için kaban ve ayakkabı yardımı yapıldı.

17 Ocak Perşembe günü Tarsus SEV İlkokulu Müdürü Çiğdem Özyürekoğlu,  Okul Aile Birliği Başkanı Şeniz Yüksel ve OAB üyelerimiz Büyükdikili İlkokulu’nu ziyaret etti, okulla ilgili bilgi aldı ve sınıf ziyaretlerinde bulunarak öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere hediyeleri verilirken onların gözündeki mutluluğu görmek gerçekten paha biçilemez bir duyguydu. Bu projeye önderlik eden ve destek olan herkese kucak dolusu teşekkürlerimizi sunarız.