Özel Tarsus SEV Ortaokulu İngilizce bölümü tarafından organize edilen ve geleneksel hale gelen Kış Festivali, 26 Aralık tarihinde başlayarak tüm hafta boyunca çeşitli etkinliklerle kutlandı. Hafta boyunca okul koridorları ve sınıf kapıları süslendi, öğrencilerimiz tarafından velilere özel hediyeler tasarlandı. Öğrenciler ile İngilizce derslerinde kış temalı sözcük oyunları oynandı, okul kampüsünde define avına çıkıldı, İngilizce şarkılar söylendi. Öğrencilerin İngilizce dil becerilerini geliştirmeye yardımcı olan bu etkinlikler sırasında öğrenciler hem eğlendiler hem de İngilizce bilgilerini tazelediler.