Özel Tarsus SEV İlkokulu anasınıfı öğrencileri, “Dünyamızdaki ve çevremizdeki meslekleri öğreniyoruz” ünitesi kapsamında sanatla ilgili  meslek gruplarını incelediler. Ünlü ressam Paul Klee’yi ve onun resim tekniklerini tanıma fırsatı bulan öğrencilerimiz, ressamın çeşitli  çalışmalarını da inceleyerek kübizm ,sürrealizm ve empresyonizm akımları hakkında sohbet ettiler. Paul Klee’nin, resim yaparken ışığın kalitesinden çok etkilendiği  ve yaptığı resimleri eşit parçalar halinde çalışarak simetriye ve dengeye önem verdiği aktarıldı. Aynı zamanda ressamın, çalışmalarında renk kullanımını örüntü şeklinde yaptığı da öğrenildi. Paul Klee’nin ünlü çalışması olan kedi ve kuş tablosu incelenerek, onun çizim tekniğini kullanan öğrencilerimiz kendi kedi ve kuş tablolarını oluşturdular. Son olarak da tablolar örüntü tekniğiyle şekillendirilerek çalışma tamamlandı.