Özel Tarsus SEV İlkokulu’nda Öğretmenler Günü kutlaması renkli görüntülere sahne oldu. Kutlamalar dün Okul Aile Birliğinin öğretmenlerimiz için hazırlamış olduğu sürpriz konserle başladı. Bugün de oditoryumda yapılan törende okulumuzun en genç ve en tecrübeli öğretmenleri yaptıkları duygu dolu konuşmalarla öğretmenliğin ne kadar kutsal bir meslek olduğunu vurguladılar. Program tüm öğretmenlerimizin zumba dansıyla devam etti. Son olarak öğrencilerimizin öğretmenleri için hazırladıkları anlamlı şarkı ile program son buldu. Tüm öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutluyoruz.