4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında Tarsus SEV İlkokulu'nda renkli görüntülere sahne olan muhteşem bir konser gerçekleşti. Konser Çukurava Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde Gitar Eğitimi veren Ahmet Gültekin ve ekibi tarafından gönüllü olarak gerçekleştirildi.

Tarsus SEV İlkokulu Anasınıfı-4. sınıflar ve Tarsus SEV Ortaokulu 5. ve 6. sınıf öğrencilerinin izlediği konser çok keyifli görüntülere sahne oldu. Konser öncesinde günün anlam ve önemiyle ilgili mesajlar verildi ve anasınıfı öğrencilerimiz sahne alarak şarkılarını seslendirdi.
Gönüllü sanatçı Ahmet Gültekin'in sahneye çıkmasıyla salondaki tüm öğrencilerimiz coşkuyla söylenen şarkılara eşlik etti ve konserde doyasıya eğlenme fırsatı buldular. Konser boyunca enerji çok yüksekti ve son derece renkli görüntüler oluştu.
Okul misyonumuzla bağlantılı olarak toplum hizmetleri konusunda her zaman hassasiyet gösteren öğrencilerimiz bu konser için gönüllü olarak bağışta bulundular ve elde edilen geliri bakıma muhtaç hayvan dostları için mama, sağlık kontrolleri gibi konularda kullanmak üzere ilgili yerlere ilettiler. Konser sonunda Okul Müdürümüz Çiğdem Özyürekoğlu tarafından Ahmet Gültekin'e teşekkür plaketi takdim edildi.