Özel Tarsus SEV İlkokulu öğrencileri sınıf temsilcilerini ve öğrenci birliği başkanını seçmek için 28 Eylül Cuma günü oy kullandılar. Oylama öncesinde 4. Sınıf seviyesinde başkanlığa aday olan tüm öğrenciler yapacakları çalışmalar ile ilgili olarak tüm arkadaşlarına sunum yaptılar. Demokratik bir ortamda gerçekleşen seçimler sonucunda her sınıf temsilcisini seçerken, 4C sınıfından Ela Haşimoğlu 2018-2019 eğitim öğretim yılı İlkokul öğrenci birliği başkanı, Kivanç Kunt ise başkan yardımcısı seçildi.