Özel Tarsus SEV İlköğretim Okulları, 3 Eylül Pazartesi günü yapılan açılış töreni ile heyecanla bekleyen öğrencilerine kapılarını açtı.

Açılış töreninde Özel Tarsus SEV İlkokulu Müdürü Çiğdem Özyürekoğlu, Özel Tarsus SEV Ortaokulu Müdür Ayfer Aydın ve Tarsus Okulları Direktörü Andrew Leathwood yaptıkları konuşmalarda okulumuzun misyon ve hedeflerine uygun olarak yürütülen eğitim çalışmalarına değindiler. İlköğretim okulu mezunu Altay Narpay ve ortaokul mezunu Akın Barış Gelbul, yaptıkları konuşmalarda duygu ve düşüncelerini öğrencilerimizle paylaştılar. Sağlık ve Eğitim Vakfının kuruluşunun 50. yıl dönümü sebebiyle hazırlanan barkovizyon gösterisinin ardından Vakıf Genel Müdürü Binnur Karademir öğrenci ve velilerimize hitaben bir konuşma gerçekleştirdi.

Yeni eğitim-öğretim yılında tüm veli, öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.