Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve İlkokul Müdürümüz Çiğdem Özyürekoğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan program, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ ün geleceğimizi emanet ettiği çocuklarımızın gökkuşağının yedi rengini temsil eden etkinlikleriyle devam etti.

Günün anlam ve önemine uygun konuşmalar yapan, şiirler okuyan öğrencilerimizin gökkuşağının yedi rengini temsil eden kıyafetlerini giyerek yaptıkları dans gösterileri izleyenlerden büyük alkış almıştır. Programın sonunda tüm öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yer aldığı okul koromuz birbirinden güzel 23 Nisan şarkılarını seslendirerek izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Gösterimiz, sonrasında okul bahçesindeki 23 Nisan Resepsiyonu ile  son bulmuştur.