Anasınıfı-2 sınıf seviyesinde öğrencilerimizin erken yaşta kazanması gereken özsınır güvenliği, hayır diyebilme becerisi, sosyal ortamlarda beden algısı gibi konularda  öğrencilerimize Rehberlik servisi tarafından eğitim haftası düzenlendi. Bu eğitim haftasının amacı çoçuk istismarına etkili önleyici çözümlerle öğrenciler arası akran ilişkilerini ve dotsluğunu pekiştirmektir. Eğitimler sırasında öğrencilerin konuyla ilgili soru ve yorumları hem ihtiyaçları somutlamış hem de eğitimin işlevsel hale gelmesinde etkili olmuştur.