Özel Tarsus SEV İlkokulu 2.sınıf öğrencileri, öğrenmeyi etkili eğlenceli ve kalıcı hale getiren ‘Ben Uzmanım”  projesi kapsamında okulun farklı mekânlarını seçerek arkadaşlarına uzman olduğunu hissettiği konularla ilgili sunumlar yaptılar.Yanardağlar ,dans ,basketbol, sihirbazlık, ebru sanatı, çarpım tablosu, meyveler, lego gibi birbirinden farklı konuların sunulduğu etkinlik oldukça verimli geçti.Hem sunucuların, hem izleyicilerin büyük bir keyif alarak yaptıkları bu proje sonrasında öğrencilerimiz, kendi yaş gruplarından farklı alanlarla ilgili bilgi sahibi oldular. Ayrıca ,topluluk karşısında sunum yapabilme deneyimini yaşadılar.Öğrencilerimiz bu keyifli etkinliğin ardından ,gelecek hafta 3.sınıf öğrencilerimizle devam edecek projeyi büyük bir heyecanla beklemeye başladılar.