Yabancı Diller Bölümü tarafından hazırlanan Kış Festivali, 22 Aralık'ta gerçekleştirildi.5. sınıf öğrencileri, geleneksel yeni yil temali Home Alone' u keyifle  izlerken,  6. ve 7. sınıf öğrencilerimiz de macera dolu fotoğraf hazine avı, kahoot oyunu, kaçış odası, kelimeyi bul ve anında görev etkinliklerini yaptılar.  Hem eglenip hem de İngilizcelerini kullanma şansı buldular. Okul aile birliğinin sosyal yardim amacli  hazırladıği yeni yil kermesi de yiyecek hediyelik esya ve pop corn bolumleri ile  gorulmeye degerdi. Kış Festivali okul korosu, bir grup İngilizce öğretmeni tarafından çalınan ve söylenen 'Rolling in the Deep' şarkısıyla oditoryumda sona erdi.