Özel Tarsus SEV İlkokulunda “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası”coşkuyla kutlandı. Derslerde günün anlam ve önemi üzerinde duruldu. Sınıflarda yerli yemiş ve meyvelerden oluşan kahvaltı sofrası hazırlandı. Tutum Yatırım ve Türk Malları haftası kapsamında; yerli malı tüketiminin önemini vurgulamak amacı ile 1. Sınıf öğrencilerimiz ülkemizin ünlü yerli mallarını tanıtarak satışını yaptı. Rengarenk ve keyifli görüntülere sahne olan bu etkinlik öğrencilerimize aynı zamanda sosyal sorumluluk bilincini kazandırmak ve kendileri kadar şanslı olmayan arkadaşlarına yardım etme fırsatı da sağladı. Bu satıştan elde edilecek gelir akülü tekerlekli sandalye almak için kullanılacaktır.Bu etkinliğe destek olan tüm velilerimize teşekkür ederiz.