Özel Tarsus SEV Ortaokulu 6.sınıf öğrencileri Fen Bilimleri dersinde Dolaşım Sistemi ile ilgili birçok çalışma yaptı. Bu çalışmalar arasında kalp ve akciğer diseksiyonu; kalp, damarlar, büyük ve küçük kan dolaşımı ile ilgili etkinlikler oldukça beğeni topladı. Aynı zamanda İngilizce Fen Bilimleri derslerinde de interaktif defter etkinlikleri yapıldı. Öğrenciler kalp ve akciğer modellerini üç boyutlu şekilde tasarlayarak boyadılar ve kalbin, akciğerin kısımlarını İngilizce olarak öğrenip organların işlevlerini açıkladılar. Gönüllü öğrencilerimiz ise strafor köpükten yapılan büyük ve küçük kan dolaşımı maketini tasarladılar. Okul panosunda sergilenen dolaşım modeli büyük ilgi gördü. Emeği geçen öğrencilerimizi kutluyoruz.