Kurtuluş Savaşı’mızın Başkomutanı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve TBMM’nin ilk Başkanı Yüce Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 79.yılında Özel Tarsus SEV ilkokulu olarak sevgi, saygı, minnet ve özlemle andık.

Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve Okul Aile Birliği üyelerimiz, saat dokuzu beş geçe yapılan saygı duruşunun ardından, çiçeklerini Talas kampüsünün girişinde bulunan Anıtkabir maketine bıraktılar.

Oditoryumdaki duygu yüklü anma programımız Okul müdürümüz Sayın Çiğdem Özyürekoğlu’nun günün anlam ve önemini anlatan konuşmasıyla başladı ve kalbi Atatürk sevdasıyla çarpan öğrencilerimizin Atalarına olan özlemlerini dile getirdiği şiirlerle, şarkılarla devam etti. Programda ayrıca slayt gösterileri ve Atatürk’ü anlatan videolara da yer verildi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha sevgi, saygı ve şükranla anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. Bize bıraktığı ışık yolumuzu aydınlatmaya sonsuza kadar devam edecektir.