Özel Tarsus SEV Ortaokulu 5. sınıf öğrencilerimiz, 03-04 Kasım tarihlerinde Ankara gezisine katıldılar. Gezilerine Anıtkabir ziyareti ile başlayan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz  Atatürk mozolesine çelenk bırakırken duygu dolu anlar yaşadılar. Müdür Yardımcımız Gülçim Gürpınar, yaptığı konuşmada Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e şükranlarını dile getirdi.

Gezi süresince Kurtuluş Savaşı Müzesi, Cumhuriyet Müzesi, Etnografya Müzesi gibi Türk tarihi açısından oldukça büyük öneme sahip müzeleri ziyaret eden öğrencilerimiz, daha sonra Avrupa’nın en uzun tüneline sahip Aqua Vega Akvaryum’da çeşitli deniz canlılarını görme fırsatı buldular. Feza Gürsey Bilim Merkezi’nde uzmanlar eşliğinde yapılan deneylerle son bulan gezi, öğrencilerimiz açısından oldukça verimli geçti.