Aday veli ve öğrencilerimiz için 31 Ekim Salı tarihinde okul tanıtım günü düzenlendi.
Program, oditoryumda velilere yönelik tanıtım videosu ve idareci konuşmaları, okul kampüsünde ise öğrencilerin katıldığı tanışma etkinliği ile başladı. Aday öğrenciler daha sonra maker robotik, orf atolyesi, ingilizce sarkilar, mind lab oyunlari, eğlenceli bilim etkinlikleri,resim atölyesi atölyelerine katıldılar. Gün boyu yapılan çalışmalarla okulumuzu daha yakından tanıma şansına sahip olan öğrenci ev veliler memnuniyet içerisinde okulumuzdan ayrıldılar.