7 Haziran’da ‘Go Fish’ adlı müzikali sergileyen 3. sınıflarımız son derece heyecanlı bir gün yaşarken bugün için ne çok çalıştıklarını da göstermiş oldular. Perde açılır açılmaz, sevgili velilerimiz büyük bir heyecan ve gururla çocuklarımızı izlemeye koyulurken, bu güzel müzikalin şarkılarını ve repliklerini de zevkle izlediler. Toplamda 5 şarkı seslendiren öğrencilerimizin her biri repliklerini de aynı heyecan ve başarıyla söylediler. Onları bu özverili çalışmalarından dolayı kutluyor ve onlarla gurur duyduğumuzu söylemek istiyoruz. Gerçekten muhteşem bir yıl sonu gösterisi idi!