Özel Tarsus SEV İlkokulu 1. sınıf öğrencileri “Çevre Koruma Haftası ve Çevre Günü”nü kutladı.  Temiz hava, temiz toprak ve te­miz suyun canlıların üzerindeki etkilerini anlatan konuşmalar yapı­ldı. Güzel sözler, şiirler okundu. “Çevremiz” şarkısı  coşkuyla söylendi.   Okul bahçemizde “Çevre Günü “kapsamında çevre temizliği yapıldı. Ellerine eldivenlerini takan öğrenciler neşe ile okul bahçemizde temizlik yaptılar. Diğer arkadaşlarına örnek oldular. Tüm öğrencilerimiz o gün yeşil renkte tişört giyerek günün anlam ve önemine dikkat çektiler.