Tarsus SEV öğrencileri birbirinden farklı ve eğlenceli etkinliklerle kitaplarla buluşmaya devam ediyor.Okulumuzun bu etkinlikteki misafiri çocukların çok sevdiği çizgi karakter Garfıeld oldu.Güne Garfield ile sabah sporu yaparak başlayan öğrencilerimiz , kumbaralarında biriktirdikleri paralarla,okulumuzda segilenen Garfield kitaplarını satın alarak,tasarruflu olmanın önemini anlarken,kitap okumanın tarifsiz  keyfini yaşadılar.Gün boyunca Garfield ile eğlenceli dakikalar yaşayan öğrencilerimizin mutluluğu ve heyecanı gözlerinden okunuyordu.