Tarsus SEV JMUN kulübü 3-5 Mart tarihleri arasında, hafta sonu Üsküdar Sev’in ev sahipliği yaptığı her yıl düzenlenen JMUN konferansına katıldı. Konferansın ana teması daha önce de olduğu gibi, Eylül 2015 tarihinde kabul edilen Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine dayalı olarak Sürdürülebilir Kalkınmaydı. Öğrenci temsilcileri, İnsan Hakları, Siyaset, ECOSOC, Çevre ve Sağlık konulu birçok komitede Yunanistan’ı temsil etti. Komitelerde, temsilciler dünya sorunlarının ele alındığı ve bu konulara yönelik çözümler sunan öneriler sunarak konferansta sunumlarını gerçekleştirdi. Öneri sunumları, komitede konuşmaları ve katılımlarıyla Tarsus SEV JMUN öğrencilerinin başarısı gözler önüne serildi. Kendilerini tebrik ediyoruz.