Özel Tarsus SEV İlkokulu öğretmenleri STEM eğitimine katıldı. STEM, öğrencilerin bilim ve teknoloji ile etkileşime girmesine imkan sağlayan çok yönlü bir yaklaşımdır. Bu çalışmanın amacı; eğitici, merak uyandırıcı ve heyecanlandırıcı ürünler ve sunumlar ile katılımcıların bilim, teknoloji, mühendislik, matematik ve diğer alanlarındaki ilgilerini güdülemek ve canlı tutmaktır. Bu atölyede öğretmenler 4. sınıf matematik kazanımları etrafında çevrelenen diğer disiplenleride içine alan STEM ders planı yapma konusunda bilgilendirildiler. Bir mühendis gibi düşünerek geometrik cisimlerin dayanıklılığı konusunda araştırma yapıp bina yapımını gerçekleştirdiler. Akıllı ev tasarımlarında kullanılan elektronik devreleri kodlayarak çalıştırdılar. Atölyeye katılan öğretmenler atölyenin kendileri için çok faydalı olduğunu ve sınıflarında mutlaka uygulayacaklarını söylediler.