Bir, iki, üç gün derken  100 gün oldu.  100 günde  100’den fazla  arkadaş,  100’den fazla kelime  okuduk; yazdık. 100. günde 100 tane objeyle posterler hazırladık. Matematikte topladık, 100’ü bulduk. Türkçe ’de sesteş 100’ü öğrendik. 100 sevgi resimle tırtılımızı yaptık. 100. gün dileklerimizden panomuzu yaptık. 100 kollu ahtapot sınıfımızı sardı. 100 bardaklı kardan adam etkinliğimize neşe kattı.

100.gün coşkusunu sınıflarımızda öğrenerek, bahçemizde eğlenerek, patlamış mısır ve pamuk şeker keyfi yaparak doyasıya kutladık. Nice 100. gün kutlamalarını gülen gözlerle yaşamak dileklerimizle..Tarsus SEV  İlkokul öğrencilerimiz okulun açıldığı günden itibaren sevgi, bilgi ve neşeyle geçen günlerin ardından  100. günün keyfini hep beraber yaşadılar.