Minik Bilim Kahramanları FLL Jr. amacı 6-10 yaş arası çocukları araştırma ve tasarım yapmaya teşvik ederken, çocuklara takım çalışması ve iletişim becerileri kazandırmaktır. FLL Jr. çocukları erken yaşta STEM (Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) kavramı ile tanıştırmak amacıyla tasarlanmış bir programdır. 33 ülkeden 40 binden fazla öğrenci 6800'den fazla takım her yıl bu etkinliğe katılırlar. Tarsus SEV İlkokulu olarak bu yıl İzmir SEV ev sahipliğinde gerçekleşen fuara katılan çocuklarımız “Parıldayan Yıldızlar” ve “En Harika Poster” kupalarını kazandılar. Çocuklarımızla gurur duyduk.