Tarsus SEV İlkokulu 4.sınıf öğrencileriyle STEM yaklaşımına uygun dersler yapılıyor. Öncelikle öğrencilere gerçek hayattan bir sorun belirleyip dijital ortamda konu ile ilgili araştırma yapmaları istendi. Araştırma sonunda buldukları verileri olaylara mühendis bakış açısıyla yaklaşarak verileri analiz edip inşaa etmelerine yönlendirdik. Edindikleri bilgiler ile STEM laboratuvarında inşaa ettikleri mekanik ürünleri kendi yaptıkları dayanıklılık testleri ile değerlendirip yeniden düzenlediler. Öğrencilerin her yönden gelişimini destekleyen ve onlara birçok beceri kazandıran bu eğitim yaklaşımında öğrenciler hem verimli hem de eğlenceli derslere katılmış oldular.