"Bir çocuğun ufkunu genişletebilecek bir çok eylem vardır; en önemlisiyse ona kitap sevgisi aşılamaktır”(Jacqueline Kennedy Onassis)

Öğrencilerimize kitap okuma sevgisi aşılamak için hazırladığımız kitaplığımız, kitapseverler tarafından büyük beğeni topladı. ‘ Al Götür Oku Getir ‘ sloganıyla başlayan projemizde öğrencilerimize birbirinden farklı kitaplar ,öğrencilerin kendilerini rahat hissedebileceği ortam yaratılarak sunuldu. Kitap okumanın vermiş olduğu büyük keyfin yanı sıra istedikleri kitabı seçip, okuduktan sonra tekrar kitaplığa bırakmaları ,öğrencilerimizde sorumluluk ve güven duygusunu geliştirdi.