Jr. Robotic Kulübü öğrencilerimiz, kendilerinde merak uyandıran, onları bilimin heyecanlı dünyasıyla tanıştıran, özgüvenlerini geliştiren ve onlara gerçek hayat projeleri ile heyecan verici mühendislik, teknoloji ve kodlama deneyimi sunan çalışmalara devam ediyor. Öğrencilerin üst düzey düşünme becerilerini, el-beyin koordinasyonu ve kendi geleceklerini şekillendirme potansiyellerini geliştirmelerine yardımcı olan bu kulüp etkinliklerinde öğrencilerimiz el becerisi ile oluşturdukları mekanik sistemleri kodlama kullanarak nasıl işlevsel hale getirdiklerini deneyim ettiler. Heyecan verici bu etkinliklerde öğrencilerimizin keyifleri görülmeye değer!