Yabancı diller bölümü tarafından hazırlanan Kış Festivali, 26 Aralık tarihinde kutlandı. A-4 seviyeleri oditoryumda çoşkulu vakit geçirdiler. İlk olarak İngilizce öğretmenleri tarafından yazılan, yönetilen ve sahnelenen, kayıp bir Santa ile ilgili oyun izlediler. Daha sonra heyecanlı bir heceleme yarışması finali gerçekleşti ve 3. Ve 4. Sınıf kazananları ilan edildi. Öğrenciler sonrasında Jingle Bell Rock, Santa Claus is Coming to Town ve daha da fazlasını içeren geleneksel Yeni Yıl şarkılarını söyleme fırsatı buldular. Oditoryum gösterisi 4. Sınıfların muhteşem bir şekilde hazırlanan dans showları ile son buldu.

Kış festivalinin ikinci kısmı son derece hareketliydi. Öğrenciler, İngilizce öğretmenleri tarafından özellikle bu gün için organize edilen ve hazırlanan oyunlara katılarak çok eğlendiler. Oyunlar, büyük kardan adam üzerindeki deliklere kar topu atmayı, ayakkabı kutularından yapılan kayaklar ile yarışı, kartopu ve penguen lobutları ile bowlingi, kaleci Santa’nın gol kurtarmaya çalışmasını  ve Yeni Yıl ağaçlarına çember atmayı kapsadı.

Sonuç olarak öğrenciler bu hareketli Kış Festivali’nde çok eğlendiler ve sona erdiği için üzüldüler.