Yabancı diller bölümü tarafından hazırlanan Kış Festivali 23 Aralık Cuma günü yapıldı. Festival, okul korosunun oditoryumdaki gösterisiyle başladı.

Daha sonra 5. ve 6. sınıflar geleneksel bir yeni yıl filmi olan ”Evde Tek Başına”’ yı seyrettiler. Film arasında Okul aile birliği üyeleri tarafından hazırlanan pastaları ve yeni yıl hediyelerini aldılar. Film esnasında öğrencilere dağıtılan popo corn tam bir sinema atmosferi yarattı.

Bu arada 7. sınıf öğrencilerimiz de macera dolu bir hazine avı, kodlama ve anlık meydan okuma etkinliklerini yaptılar. Etkinlikler boyunca İngilizce konuşma fırsatı bulan öğrencilerimiz, okul aile birliğinin hazırladığı stantları bir bir ziyaret ettiler. Tüm öğrencilerimiz, yeni yıl şöleni şeklinde geçen festivalde çok keyifli zaman geçirdiler.