Özel Tarsus SEV Ortaokulu öğrencilerimizle 21-25 Kasım 2016 tarihlerinde Antalya Gloria Sports Arena Otelde büyük bir spor kampı gerçekleştirdik. 5 ve 6. sınıf öğrencilerimizden oluşan grubumuz, ilk kez ailelerinden ayrı kalarak farklı bir tecrübe yaşadılar. Her sporcunun sahip olması gereken spor bilinci, gelişim evreleri, beslenme türleri, antrenman bilgisi, disiplin ve takım mantığı gibi birçok kazanımı yaşayarak öğrenen çocuklarımız, bireysel ve grup çalışmalarında da etkin roller alarak özgüvenlerini destekleyen deneyimler yaşamış oldular.

Profesyonel takımları ve sporcuları ağırlamak üzere tasarlanmış olan otelde her spor branşına uygun saha, malzeme ve antrenman ekipmanlarının bulunması kampımızın içeriğini zenginleştirirken öğrencilerimiz, ilk günden son güne kadar özel olarak hazırlanmış sporcu mönüleriyle beslenme fırsatı buldular.

Sorunsuz geçen kamp dönemi boyunca hemen her spor dalını yerinde gören ve çalışma aşamalarını gözlemleyen öğrencilerimiz, spor kültürlerini geliştirmenin yanı sıra sporcu bilinci kazanmak adına somut bir adım atmış oldular.