Öğrenci velilerimizin okula gelerek sınıf ortamımızda öğrencilerimizle birlikte etkinlik yaptığı bir saattir. Velilerimiz öğrencilerimizle birlikte hem eğlenceli hem de eğitici aktiviteler yaparak birlikte zaman geçirme fırsatı bulmuşlardır.Kelebekler sınıfı çikolata yapımını öğrenerek eğlenceli zaman geçirmişlerdir. Aynı zamanda minik şefler olmanın heyecanı ile kendi çikolatalarını yapmışlardır.Uğurböcekleri sınıfı minik elleriyle saksılara çiçeklerini ekerek bitki yetiştirme sorumluluğunu  üstlendiler.