Kurtuluş Savaşı’mızın öncüsü ve Cumhuriyet’imizin kurucusu, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 78. yılında çeşitli etkinliklerle andık.

Saat 9.05’te okul bahçesinde düzenlenen törenin ardından öğrencilerimiz Atatürk büstüne çiçek bırakıp anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdılar.

Daha sonra oditoryumda sahnelenen gösteride ise Atatürk’ün son günlerine dair anılar canlandırıldı, okul korosu Atatürk şarkıları seslendirdi. Gösteride 4. sınıf öğrencilerimiz, zeybek performansları ile sahneyi renklendirdiler.

Bütün dünya ulusları tarafından saygınlıkla anılan Ulu Önder’imize bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.