31 Ekim 2016 Pazartesi günü okulumuzda  5. geleneksel kostüm partisi düzenlendi. Öğrenciler daha önceden bilgilendirilerek okula yanlarında kostümleriyle geldiler. Gün içinde İngilizce departmanı öğretmenlerimiz ve Görsel sanatlar öğretmeni, Okul Aile birliğinin de katkısıyla bahçeyi ve bina girişini dekore ettiler. Öğrencilerin gezip eğlenecekleri istasyonlar süslendi ve organize edildi. Öğleden sonra öğrenciler kostümlerini giydiler ve sınıf öğetmenleri eşliğinde sırayla istasyonları gezerek oyunlar oynadılar. Şaka mı, şeker mi istasyonunda kese kağıtlarını  şekerle doldurdular ve okul aile birliğimizin sürpriz ikramlarından alma fırsatı buldular. Gün boyu çalan eğlenceli müzikler eşliğinde parti havasında geçen çok güzel bir gün yaşandı.