Tarsus SEV öğrencileri 13-16 Haziran tarihlerinde düzenlenen İngilizce Haftasını eğlenceli etkinlikler ile kutladı.  Bir dünya dili olan İngilizcenin aynı zamanda eğlence ve üretkenliğe açılan bir kapı olduğunu bir kez daha hatırlayan öğrencilerimiz, çeşitli aktiviteler ile hem hoşça vakit geçirdiler hem de yaratıcılıklarını sergilediler. Rol yapma aktivitelerinde kendilerine verilen kostümler ile çeşitli rollere bürünürken, maske yapımı atölyesinde renkli maskeler ürettiler. 4 gün süren programda her gün başka bir aktiviteye katılma fırsatı bulan öğrencilerimiz, davullar ile Afrika ritimleri öğrenirken süsledikleri çantalar ile de ne kadar yaratıcı olduklarını bir kez daha gösterdiler. Okul bahçesinde düzenlenen Amerikan Futbolu etkinliği ile eğlenceli vakit geçiren öğrencilerimiz, sağlıklı beslenme ve spor etkinliğinde, beslenme ve sporun temel ilkelerini öğrendiler. İsim şehir, hikâye çantaları, kulaktan kulağa gibi daha bir çok aktivite ile İngilizce bilgilerini kullanma ve geliştirme fırsatı bulan Tarsus SEV öğrencileri, İngilizceye ne kadar önem verdiklerini bir kez daha göstermiş oldular.