3.sınıf öğrencilerimizin büyük bir özenle hazırladığı denizaltında geçen ve diğer balıklarla arkadaş olmak isteyen bir köpekbalığının hikayesini anlatılan GO FISH adlı İngilizce oyunu 07 Haziran Salı günü izleyicilerin beğenisine sunuldu. Öğrencilerimizin göstermiş olduğu performans izleyicilerden büyük alkış aldı. Gösteri sonrasında öğrencilerimizin yıl boyunca İngilizce dersinde yaptıkların ürünler sergilendi.

Öğrencilerimizi, koca bir dönemi geride bırakmanın haklı gururunu  öğretmenleri ve aileleriyle paylaştılar