Tarsus SEV İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri yıl sonu gösterisi kapsamında şiir dinletisi ve müzik resitalinde şairlerin değerli dizelerini ezgilerle buluşturarak izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.
Şiir dinletisi ve müzik resitalini hazırlayan öğrencilerimiz yıl boyunca yaptıkları çalışmaları sergilemek üzere çalışmalarını masalara yerleştirirken, robotik kulübü öğrencileri de yaptıkları birbirinden renkli sabunları sergileyerek etkinliğe renk kattılar. Geceye öğrencilerin şiirleri, dansları; öğretmenlerin şiirleri ve şarkıları ile devam edildi. Değerli velilerin de katıldığı gecede duygu dolu anlar yaşanırken gece sonunda öğrenciler ayakta alkışlandılar.