Çocuklarımızın mutluluğu ve ailelerle ortak yaşantımızın okul-aile işbirliğiyle sağlanacağına inanıyoruz. Çocuklarımızın gelişimine çok yönlü katkıda bulunabilmek, ailelerin okulumuzu ve okul ortamımızdaki eğitim etkinliklerimizi yakından tanıyabilmeleri ve çocukların deneyimlerini paylaşabilmeleri amacı ile “Aile Katılımı SIRA SİZDE adı altındaki etkinliklere yer vermekteyiz.

SIRA SİZDE  etkinliğimizde  anasınıfımızda kek yapımı vardı. Velimizin yaptırdığı kekler  çok beğenildi. Yaparak,yaşayarak ve öğrenerek anasınıfı öğrencilerimiz güzel bir gün geçirdiler