3.Nisan Pazar günü Özel Tarsus SEV İlkokulunda  1.sini düzenlediğimiz ve geleneksel olmasını hedeflediğimiz Tarsus SEV satranç turnuvasına katılım oldukça yoğundu. 6-7-8-9 ve 10 yaş kategorilerinde toplam 220 sporcunun katıldığı turnuva çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Turnuvaya katılan 24 öğrencimiz okulumuzu başarıyla temsil etti.

Sporcular turnuva boyunca satranç oynamanın keyfini yaşarken onları dışarıda bekleyen veliler sporcularımızın heyecanına ortak oldu.

Günün sonunda oditoryumda düzenlenen ödül töreninde  İlkokul Müdürü Çiğdem ÖZYÜREKOĞLU genç sporculara ödüllerini taktim etti.

Genç sporcular satranç oynamanın, yeni arkadaşlıklar edinmenin ve aileleriyle güzel bir pazar günü geçirmenin mutluğuyla okulumuzdan ayrıldılar.