30 Mart 2016 Perşembe günü Özel Tarsus SEV Ortaokulunda sanat şöleni yaşandı. Yeni oditoryumda düzenlenen ‘’Dinleti Günü’’ etkinliği kapsamında öğrenciler ve öğretmenler dinleyicilere çok özel anlar yaşattılar. Misafirler, Resim Öğretmenimiz Nur Boran’ın hazırladığı sanat koridorunu inceleyerek solano girdiler.

Okulumuzun Müzik Öğretmeni Nilgün Rüstem Boz’un önderliğindeki on sekiz minik piyanist, dünya müziğine damga vurmuş sanatçıların eserlerini kusursuzca çaldılar. Okulumuzun Türkçe Öğretmeni Şahin Yılmaz’ın yazdığı şiirlere; Okul Müdürümüz Ayfer Hanım, Matematik Öğretmenlerimiz Atilla Pirinçoğlu, Erdinç Can, Tayfun Sevimli ve yine Türkçe bölümünden Burcu Mutlu ses verdi.

Müzikten baleye, şiirden sinemaya kadar birçok sanat dalından örneklerin sahnelendiği bu özel gün, okul koromuzun birbirinden güzel şarkılarıyla son buldu.