5,6 ve 7. sınıflardan Almanca dersini alan öğrencilerimiz, 24 Şubat Çarşamba günü Ankara’dan gelen Goethe Enstitüsü eğitmenlerinin de katıldığı “Deutschland Koffer” etkinliğinde teorik bilgilerini pekiştirme fırsatı buldular.

Düzenlenen yarışmalarda duyu organlarıyla eşleştirme yapıp Almanca bilgilerini kullanarak oyunları kazanmaya çalıştılar.  Erkek öğrencilerimiz futbolcu ve arabalar konusunda kızlarımız ise sanatçılarla ilgili bölümlerde başarılı oldular. Etkinlikte keyifli anlar yaşayan öğrencilerden başarılı olanlar güzel ödüller kazandılar.

Bu güzel etkinliğe vermiş oldukları katkıdan dolayı Goethe Enstitüsüne ve eğitmenlerine teşekkür ediyoruz.