Okulumuzda yapılan Toplum Hizmeti çalışmalarının biri de pasta satışıdır. Annelerimizin hazırladığı pastaları okulda arkadaşlarımıza satarak elde edilen gelirle, ihtiyacı olan çocuklara akülü tekerlekli sandalye alınacaktır. Bu hizmeti duyan velilerimiz çok etkilendiler. Anneler, babalar pasta satmaya geldiler. Çok satış çok tekerlekli sandalye demekti.

Anne pastalarını gören öğrenciler çok keyifliydiler. Beklenenden daha çok gelir elde edilen bu önemli çalışmanın katkılarıyla, birden fazla sandalye alınacak, daha çok engelli çocuk sevinecek.