2016-2017 Eğitim öğretim yılı sportif başarılar:

•    İlkokul Voleybol takımımız minik kızlarda Mersin ikincisi oldular
  •    Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen 16 yaş Kış Kupası şampiyonluğunu öğrencimiz okulumuza kazandırdı.
  •    Mersin ligi Badmington turnuvasında küçük kızlar ve küçük erkekler takımımız 1. oldular.
  • ·  İspanya Barselona’da gerçekleştirilen uluslararası futbol turnuvasında 10 ve 12 yaş altı kategorilerinde 4. oldular.

KARATE

7. sınıf öğrencilerinden Emir Terzier, Karate Yıldız Erkek Komite İl Birinciliği ve Karate Yıldız Erkek KATA İl Birinciliği müsabakalarında birincilik elde ederek bizleri gururlandırmıştır.

DANS

Özel Tarsus SEV Ortaokulu 7.sınıf öğrencilerimizden Barkın Yiğitoğlu, Türkiye Dans Federasyonu Latin Dansları Yarışmasında 1D kategorisinde Türkiye üçüncüsü olarak bizleri gururlandırdı. Öğrencimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Türkiye Dans Sporları Federasyonu Özel Kulüpler Arası 3.Etap Dans Yarışması Klasman 2’de yarışan Özel Tarsus

BASKETBOL

Özel Tarsus SEV Ortaokulu Basketbol takımı Türkiye küçükler şampiyonasında yarı finale çıkmayı başardı.