FEN BİLGİSİ BÖLÜMÜ

2015

14 Mart 2015 cuma günü 5. ve 8. sınıflara uygulanan SEV matematik yarışmasında ;

5. Sınıf öğrencimiz Kerem ÇEKİÇ ikinciliği

5. Sınıf öğrencimiz Seyhan KARA üçüncülüğü paylaşmışlardır.

MATEMATİK BÖLÜMÜ

2015

7. ve 8. Sınıf öğrencilerimiz Waterloo Üniversitesinin düzenlediği "Gauss Contest" Matematik yarışmasına katıldılar. Öğrencimiz Ilgın ÇALIKOĞLU 8. Sınıf grubunda birinci olmuştur.

2015

Öğrencilerimize zorluklar karşısında çözüm üretme becerisi kazandıran Mind-Lab turnuvalarında Türkiye ayağını başarıyla tamamlaya 5. Sınıf öğrencimiz Yağmur KARLILAR okulumuzu İstanbul'da düzenlenen Dünya Mind-Lab olimpiyatlarında Quoridor oyununda temsil etmiştir. Öğrencimizi tebrik ederiz.

2014

7. ve 8. Sınıf öğrencilerimiz Waterloo Üniversitesinin düzenlediği "Gauss Contest" Matematik yarışmasına katıldılar ve büyük başarı elde ettiler.

14 Mart 2014 günü 5. ve 8. sınıflara uygulanan SEV matematik yarışmasında

5. Sınıf öğrencimiz Umut Saygın DURMUŞOĞLU birinci olmuştur.

7. Sınıf öğrencilerimiz Venüs ŞAHİN ve Bora TEZER

8. Sınıf öğrencilerimiz Mert YİĞİTBAŞI, Ece Melisa ÇETİK, Çağlar DOĞAN, Emirhan NASIF

3 Mayıs Cumartesi günü Mersin Üniversitesi'nin düzenlediği Matematik Olimpiyat Sınavına katıldılar. Gösterdikleri başarıdan dolayı öğrencilerimizi tebrik ederiz.

2014

3 Mayıs Cumartesi günü TÜBİTAK Matematik Olimpiyat Sınavına katıldılar. Gösterdikleri başarıdan dolayı öğrencilerimizi tebrik ederiz.

2014

Öğrencilerimizin zihinsel gelişimine katkıda bulunan ve problemler karşısında çözüm stratejileri geliştirme becerileri aşılayan Mind-Lab oyunlarında Türkiye ayağını başarıyla tamamlayan 5. Sınıf öğrencimiz Efe Naci GÜLALP okulumuzu Romanya'nın Bükreş şehrinde düzenlenen Dünya Mind-Lab Olimpiyatlarında ABALONE oyununda temsil etmiştir. Öğrencimizi tebrik ederiz.